Фейсбук Незряща певица от Варна отправи своята трогателна молба за помощ към

...
Фейсбук
Незряща певица от Варна отправи своята трогателна молба за помощ към
Коментари Харесай

Незряща певица от Варна се нуждае от помощ

 Фейсбук Незряща певица от Варна насочи своята трогателна молба за помощ към хора с положителни сърца. Ето от какво има потребност младата жена:

Здравейте, обръщам се към всички, които имат опция и предпочитание да спомагат. Казвам се Мария Стефанова пребивавам във град Варна. Напълно сляпа съм, само че слепотата, не ми пречи да повеждам пълностоен метод на живот. Завършила съм музикална педагогика, вървя сама на всички места на познати и не познати места. Има едно устройство, което желая да си купя, основали са го евреите, устройството се споделя оркам, доста скъпо коства, 10 хиляди лв..

Молбата ми е към всички, компании, които биха могли да спомагат и да отделят от залъка си, с цел да имам това устройство. То съставлява една камерка, която се закача на рамката на всевъзможни очила, закача се с две магнитчета. Устройството ми споделя, кой номер е рейсът, споделя ми, по кое време е зелено, с цел да пресека, също така, споделя цветът на светофара и на всички предмети, споделя дали пред мен има затруднение. Ще мога да чета с него от елементарен лист, доста е практично, само че е скъпо.

Сметката, на която можете да помогнете на Мария е следната: 

BG23TTBB 9400 1528 7116 30 TTBBBG22
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР